Curea Unisex Business-Casual
Curea Unisex Business-Casual Curea Unisex Business-Casual Curea Unisex Business-Casual Curea Unisex Business-Casual Curea Unisex Business-Casual

Curea Unisex Business-Casual

190,00 Lei
fara TVA: 190,00 Lei
Cod produs: G76
Cantitate:  
   - SAU -   

Cum fac o comanda? Click pentru un tutorial explicativ de 3 minute -  Sau ne trimiti cerintele de mai jos la gabrielgeller(at)ymail.com 


Cerințe:

A.    Tip de piele ? (compatibile doar tipurile de maro din poze - crazy horse sau maro clasic)

B.    Gravură? (personalizarea se face pe o eticheta din piele atașată cu un șnur)

       Pentru mai mult de 2 cuvinte se folosesc doar fonturi din coloana bleu.

C.    Număr font?

       Click AICI pentru cele două coloane cu variante de fonturi. Accesând cifra(corespondentă fontului ales) poți vedea preview cu textul tău:

        1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  

       18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30

 

D.     Circumferinta taliei.

E.     Data limita ?

F.    Adresa completă, telefon și nume destinatar ?

G.   Livrare ?


Executie: poate varia intre 3-10 zile lucratoare, daca produsul nu e pe stoc.

Curelele vin in 3 nuante de maro, sunt din doua straturi de piele, un maro fullgrain tabacit vegetal si negru tip box. Cantul este finisat după aplicarea a 3 straturi de vopsea siliconică pe bază de apă. Lațimea este adaptată pentru pantaloni cu gaica de 35-38mm.  Dacă nu se afla pe stoc durata de executie din momentul in care avem o comanda clară este de 3-10 zile lucrătoare. Pielea fullgrain tabacita vegetal este cea mai calitativa si expresiva piele din cate exista. Este primul strat de suprafata, asa cum vine de pe animal, natural, fara corectii(aplicări excesive de vopsea, sau pelicule corectoare din diverse materiale sintetice). Tabacirea vegetala este procedeul cel mai vechi de prelucrare si pigmentare(cu tanini naturali in butoaie) a pielii, datand de pe vremea romanilor.
Datorita procedeului de fabricare nu se recomanda a fi purtate cu haine deschise pentru situatiile cand organismul transpira pentru a nu se impregna culoarea.
Pentru asta cealalta față a curelei este negru box(o piele tabacita cu crom, ce are o stabilitate buna a culorii). Cele doua straturi sunt lipite unul de celalalt cu un adeziv de rezistenta, prin urmare nevoia de cusaturi dispare si produsul capata un aspect curat, minimalist si elegant, motiv pentru care acest model se preteaza cu usurinta la ambele sexe.

 

Latime:35mm (Se recomandă pentru pantaloni cu găici de 35-38)

Lungime: se adaptează la client.

Pentru posibilitatea achitarii prin paypal este nevoie sa convertiti moneda de pe site in euro prin schimbarea limbii in engleza.

Website creat de Toma Iulian