Întrebari frecvente

 

 

1. Cum fac o comandă?

 Cel mai simplu și mai rapid e să ne dai UN SINGUR email la gabrielgeller [at] ymail.com, care să conțină punctual cerințele afișate la produsul care te interesează. 

2. Ce trebuie să știu despre gravură?

 -  Gândește-te dacă gravura ta se pretează la mărimea obiectului pe care vrei să gravezi. 

 -  Gravura nu e colorata ci se face prin ardere laser(rezultatul e o cicatrice în piele).

 -  În 99% din cazuri gravura nu se poate corecta. Cum ne trimiți textul, așa îl vom grava. Nu adăugăm și nici nu scoatem diacritice, cratime, virgule, etc. Dacă tu ne trimiți un text iar noi îți gravăm altceva, atunci produsul va fi înlocuit. Dacă însă tu ne trimiți spre exemplu textul „mama", nu poți tasta diacritice și dorești să gravăm „mamă", trebuie să ne specifici asta.

  - Nu ne trimtie text sub forma de imagini, chiar daca e negru pe alb. Varianta corectă e să alegi un tip de font și să ne spui textul.

  - Nu îți alege fonturi foarte subțiri, exagerat de cârlionțate, șpreiate, etc. Cel mai indicat e sa alegi unul din lista noastră, sau unul cu o consistență / grosime similare(vezi exemplu în imaginea de mai jos).

  - Nu ne trimite imagini cu umbre, texturi, degrade, detalii multe(gravura ta e de obicei mică, iar detaliile multe nu ies). Trimite-ne simbolurile negru pe alb la o calitate buna sau vectorial(vezi exemplu în imaginea de mai jos)

  - Exceptând cazul in care ne trimiti o macheta grafica, ne rezervăm dreptul de a modifica poziția, mărimea sau ambii parametri(nu gravura în sine) fără a te notifica în prealabil(alegem noi pozitia si marimea optime). 

 3. Vreau să plătesc prin transfer bancar. Cum procedez?

Produsele se pot achita prin transfer bancar sau revolut.

4. Vreau să văd LIVE produsele înainte de a da o comandă. Ce e de făcut?

Poți vedea o parte din produsele noastre la magazinul Dizainar, la librăriile Carturesti, sau la atelierul din Măgurele(cu condiția să le avempe stoc).

5. Vreau să returnez produsele. Cum procedez?

Produsele nepersonalizate pot fi returnate la adresa din Măgurele/Ilfov, Str. Floarea Soarelui 10,  în termen de maxim 30 zile de la primirea acestora. Geller Oana PFA va lua în custodie produsele returnate numai în cazul în care acestea nu au fost deteriorate din vina consumatorului. Costurile care îți revin în mod exclusiv sunt cheltuielile directe de returnare a produselor, conform conf. O.G. 130/2000: pentru persoanele fizice ce achiziționează produse folosind tehnicile de comunicare la distanță, se aplică definițiile cuprinse în O.G. 130/2000 art. 2 lit. e. Nu se accepta returnari in cazul produselor care la cererea clientului au fost personalizate prin gravura, cu exceptia cazurilor in care acestea au defecte de fabricatie.

6. Ce se întâmplă cu datele mele personale?

Datele tale personale rămân în baza noastră iar noi nu le vom divulga nici unui terț fără acordul tău. Procesarea datelor se face respectand cerintele generale de securitate ale ordinului 52 / 2002. Dacă nu dorești să rămâni în baza noastră de date, sau dacă dorești să ștergi contul de utilizator, ne poti scrie un mail sau ne poti contacta telefonic.Când vei dori să creezi un nou cont de utilizator, va trebui să introduci din nou datele. În conformitate cu art. 24, alin(2) din Legea nr. 677/2001, modificată și completată, menționăm în cadrul acestei secțiuni că Geller Oana PFA este operator de date personale, având nr, 36088, înregistrat și autorizat de Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

7. Vreau să ridic personal produsul. Pot face asta?

Produsele se trimit doar prin curier rapid sau se pot ridica de la atelier, din Magurele / Ilfov, Str Floarea Soarelui nr 10.

8. Pot lansa comenzile telefonic?

Comenzile se fac cu precădere pe mail, dar ne poți contacta pentru lămuriri la numărul afisat pe site, de luni până vineri în intervalul 09:00 - 18:00. Comenzile care nu presupun persoalizare prin gravură se pot face telefonic.

 

 

 

 
 

 

Website creat de Toma Iulian