Borseta unisex Veloce
Borseta unisex Veloce Borseta unisex Veloce Borseta unisex Veloce Borseta unisex Veloce Borseta unisex Veloce Borseta unisex Veloce Borseta unisex Veloce Borseta unisex Veloce Borseta unisex Veloce Borseta unisex Veloce Borseta unisex Veloce Borseta unisex Veloce Borseta unisex Veloce Borseta unisex Veloce Borseta unisex Veloce Borseta unisex Veloce

Borseta unisex Veloce

480,00 Lei
fara TVA: 480,00 Lei
Cod produs: G23
Cantitate:  
   - SAU -   

Cum fac o comanda? Click pentru un tutorial explicativ de 3 minute -  Sau ne trimiti cerintele de mai jos la gabrielgeller(at)ymail.com 


Cerințe:

A.    Cod de produs?

B.    Maro Crazy Horse + negru / ocru  sau negru?

C.    Gravura? (gravura se face pe o eticheta din piele, atașată de produs cu un șnur)

Pentru mai mult de 2 cuvinte se folosesc doar fonturi din coloana bleu.

D.    Număr font?

       Click AICI pentru cele două coloane cu variante de fonturi. Accesând cifra(corespondentă fontului ales) poți vedea preview cu textul tău:

        1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  

       18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30

 

E.    Culoarea cusaturii ?

F.    Greutate si înălțime utilizator / circumferinta talie.

G.    Data limita ?

H.      Livrare  Adresa completă, telefon și nume destinatar ?

 


Usor adaptabil in orice mediu, potrivit si pentru biciclisti sau motociclisti, acest mic kit unisex consta intr-o borseta, o curea minimala(adaptabila la client), si o bretea subtire de umar care poate transforma borseta intr-o gentuta de dama. Se poate transforma și într-u plic de mână prin deșurubarea si indepartarea găicilor de pe spate. La exterior pielea poate fi maro(crazy horse) sau negru si se poate combina(la interior) cu negru, ocru, sau diverse culori la cerere. Are 3 compartimente(stil acordeon) și un buzunar cu fermoar pe interiorul capacului. Este in intregime din piele de bovina.               

Dimensiuni exterioare: 23,2 x 13,7 x 3 cm       

Lătime curea: 35mm

Pentru posibilitatea achitarii prin paypal este nevoie sa convertiti moneda de pe site in euro prin schimbarea site-ului in limba engleza.   

 

 
Website creat de Toma Iulian