Curea cu doua fețe
Curea cu doua fețe Curea cu doua fețe Curea cu doua fețe Curea cu doua fețe Curea cu doua fețe Curea cu doua fețe Curea cu doua fețe Curea cu doua fețe

Curea cu doua fețe

200,00 Lei
fara TVA: 200,00 Lei
Cod produs: G75
Cantitate:  
   - SAU -   

Cum fac o comanda? Click pentru un tutorial explicativ de 3 minute -  Sau ne trimiti cerintele de mai jos la gabrielgeller(at)ymail.com 


Cerințe:

A.    Cod de produs?

B.    Tip de piele ? (disponibil doar crazy-horse cu negru)

C.    Gravură? (personalizarea se face pe o eticheta din piele atașată cu un șnur)

       Pentru mai mult de 2 cuvinte se folosesc doar fonturi din coloana bleu.

D.    Număr font?

       Click AICI pentru cele două coloane cu variante de fonturi. Accesând cifra(corespondentă fontului ales) poți vedea preview cu textul tău:

        1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  

       18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30

 

E.     Circumferinta soldului, sau inaltime/greutate utilizator.

F.     Data limita ?

G.    Adresa completă, telefon și nume destinatar ?

H.   Livrare ?


Curelele sunt din doua straturi de piele, un maro fullgrain tabacit vegetal si negru tip box. Ambele fețe sunt utilizabile. Schimbarea feței se face prin tragerea de cataramă înspre capăt și rotirea acesteia 180 de grade. Apoi, după eliberare, catarama se fixează în noua poziție.  Fiecare curea vine cu două găici, una in nuanța de maro, cealaltă neagră. Cantul este finisat prin aplicarea unui strat de vopsea siliconică pe bază de apă. Lațimea este adaptată pentru pantaloni cu gaica de +40 mm.  Dacă nu se afla pe stoc durata de executie din momentul in care avem o comanda clară este de 3-4 zile lucrătoare(în perioadele neaglomerate al anului). Pielea fullgrain tabacita vegetal este cea mai calitativa si expresiva piele din cate exista. Este primul strat de suprafata, asa cum vine de pe animal, natural, fara corectii. Tabacirea vegetala este procedeul cel mai vechi de prelucrare si pigmentare(cu tanini naturali in butoaie) a pielii, datand de pe vremea romanilor. 

Datorita procedeului de realizare nu se recomanda a fi purtata direct in contact cu haine de culoare deschisa pentru situatiile in care organismul transpira.

Latime: 40mm (Majoritatea pantalonilor au găici pentru curele de 40mm. Folosirea unei curele mai inguste vine cu mici hibe estetice).

Lungime: se adaptează la client.

 

Website creat de Toma Iulian