Curea casual unisex
Curea casual unisex Curea casual unisex Curea casual unisex Curea casual unisex Curea casual unisex Curea casual unisex

Curea casual unisex

170,00 Lei
fara TVA: 170,00 Lei
Cod produs: G77
Cantitate:  
   - SAU -   

Cum fac o comanda? Click pentru un tutorial explicativ de 3 minute -  Sau ne trimiti cerintele de mai jos la gabrielgeller(at)ymail.com 


Cerințe:

A.    Cod de produs?

B.    Tip de piele ? (negru / cenusiu rosiatic / maro - vezi poze)

C.    Gravură? (personalizarea se face pe o eticheta din piele atașată cu un șnur)

       Pentru mai mult de 2 cuvinte se folosesc doar fonturi din coloana bleu.

D.    Număr font?

       Click AICI pentru cele două coloane cu variante de fonturi. Accesând cifra(corespondentă fontului ales) poți vedea preview cu textul tău:

        1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  

       18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30

 

E.     Circumferinta soldului sau inaltime/greutate utilizator.

F.     Data limita ?

G.   Livrare     Adresa completă, telefon și nume destinatar ?

 


Pentru acest model avem 3 variante de crupon(piele de pe spatele bovinei) tăbăcită vegetal, fullgrain(vezi poze). Pielea este groasă(cca 3 mm) lucru care permite realizarea curelei dintr-un singur strat. Cantul este lăsat natural, ușor șlefuit pe margini. Lațimea este adaptată pentru pantaloni cu gaica de 40mm.  Pielea fullgrain tabacita vegetal este cea mai calitativa si expresiva piele din cate exista. Este stratul de suprafata, asa cum vine de pe animal, natural, fara corectii sau straturi de vopsea aplicate. Vopsirea se face prin impregnarea pieilor cu tanini naturali în butoaie. 

Latime: 40mm

Lungime: se adaptează la client.

Pentru posibilitatea achitarii prin paypal este nevoie sa convertiti moneda de pe site in euro prin schimbarea limbii in engleza.


Curelele vin in trei nuante de maro, sunt din doua straturi de piele, un maro fullgrain tabacit vegetal si negru tip box. 
Ambele fete sunt utilizabile. Schimbarea fetei se face prin tragerea de catarama înspre capat si rotirea acesteia 180 de grade. 
Apoi, dupa eliberare, catarama se fixeaza în noua pozitie.  Fiecare curea vine cu doua gaici, una in nuanta de maro, cealalta neagra. Cantul este finisat prin aplicarea unui strat de vopsea siliconica pe baza de apa. Latimea este adaptata pentru pantaloni cu gaica de +40 mm.

Daca nu se afla pe stoc durata de executie din momentul in care avem o comanda clara este de 3-4 zile lucratoare (în perioadele neaglomerate al anului). 

 

Website creat de Toma Iulian