Geanta Mesager
Geanta Mesager Geanta Mesager Geanta Mesager Geanta Mesager Geanta Mesager Geanta Mesager Geanta Mesager Geanta Mesager Geanta Mesager Geanta Mesager Geanta Mesager Geanta Mesager

Geanta Mesager

1.020,00 Lei
fara TVA: 1.020,00 Lei
Cod produs: g7
Cantitate:  
   - SAU -   

Cum fac o comanda? Click pentru un tutorial explicativ de 3 minute -  Sau ne trimiti cerintele de mai jos la gabrielgeller(at)ymail.com 


Cerințe:

A.    Cod de produs?

B.    Tip de piele? alege cu un click AICI

C.    Gravura? (gravura se face pe o eticheta din piele, atașată de produs cu un șnur)

       Pentru mai mult de 2 cuvinte se folosesc doar fonturi din coloana bleu.

D.    Număr font?

       Click AICI pentru cele două coloane cu variante de fonturi. Accesând cifra(corespondentă fontului ales) poți vedea preview cu textul tău:

        1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  

       18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30

 

E.    Culoarea cusaturii ?

F.    Data limita ?

G.     Livrare   Adresa completă, telefon și nume destinatar ?

 

 

Dimensiuni: 23 x 26 x 8 cm

Piele tabacita vegetal(full grain - provenita din zona spatelui animalului.), interior din spalt(piele intoarsa). Geanta cu aspect minimal, cu un singur compartiment, ce poate fi despartit in trei prin atasarea la interior a unui plic din piele intoarsa. Geanta este in intregime din piele. Doua buzunare discrete pe capacul din față și unul pe peretele din spate.

*Pielea full grain fiind textura de suprafata a pielii animalului, contine mici riduri, zgarieturi fine sau mici defecte naturale ale animalului. Este o piele a cărei culoare este dată prin pigmentare în butoaie astfel încât textura ei să rămână plăcută atât tactil cât și vizual. Nu e o regulă dar la modul general pieile cu texturi uniforme sunt piei care profin din straturile 2 și 3. Culorile lor sunt date fie de vopsea, fie de un strat subtire artificial aplicat, iar texturile perfecte sunt date folosindu-se modele ștanțate.

Executie: poate varia intre 48 de ore si 7-8 zile

Website creat de Toma Iulian