Cel mai mic portofel pentru buletin
Cel mai mic portofel pentru buletin Cel mai mic portofel pentru buletin Cel mai mic portofel pentru buletin Cel mai mic portofel pentru buletin Cel mai mic portofel pentru buletin Cel mai mic portofel pentru buletin Cel mai mic portofel pentru buletin Cel mai mic portofel pentru buletin Cel mai mic portofel pentru buletin Cel mai mic portofel pentru buletin

Cel mai mic portofel pentru buletin

190,00 Lei
fara TVA: 190,00 Lei
Cod produs: 5S
Cantitate:  
   - SAU -   

Miniportofel Unisex, ce acomodeaza buletinul romanesc, 5-6 carduri, 10-15 bancnote și 2-3 monede. Portofelul e compus dintr-o copertă exterioară necusută, făcută prin pliere și două accesorii interioare care pot acomoda carduri sau monede, etc. Standard, portofelul vine cu un accesoriu pentru carduri si unul pentru mărunt, dar se poate configura si simetric, sau se pot comanda accesorii extra, pretul unuia fiind de 30 de lei(vezi punctul C).

Vezi AICI o descriere video a prototipului(modelul de pe site nu mai are capsă si are dimensiunile puțin schimbate - vezi poze).

Cum fac o comanda? Click pentru un tutorial explicativ de 3 minute  -  Sau ne trimiti cerintele de mai jos la gabrielgeller(at)ymail.com 


 

Cerințe:

A.    Cod de produs?

B.    Variantă de piele? (negru sau wet sand cu gri rock  -  a se alege din pozele de prezentare)

C.    Compartimentare:  standard (card + marunt) / card + card / marunt + marunt (separat, pretul unui accesoriu pentru marunt sau carduri e de 30 de lei)

D.    Gravură / text la exterior? 

       Gravură / text la interior? 

       Pentru mai mult de 2 cuvinte se folosesc doar fonturi din coloana bleu.

E.    Număr font?

       Click AICI pentru cele două coloane cu variante de fonturi. Accesând cifra(corespondentă fontului ales) poți vedea preview cu textul tău:

        1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  

       18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30

 

F.    Data limita ?

G.     Livrare  Adresa completă, telefon și nume destinatar ?

 


Dimensiuni cand e inchis: cu 1,5 mm mai mare decat buletinul pe 3 dintre laturi si cu 7mm mai mare pe cea de-a patra(pe lungime), sau 10,7 x 8 cm

Produs din piele crust, de bovină. Pielea poate prezenta riduri, zgarieturi sau mici imperfectiuni naturale(care au apartinut animalului), trecute prin procesul de tabacire. Pielea crust este placută la atingere, este piele impregnată, nu are vopsea aplicată cum au pieile intermediare, păstrându-i-se astfel naturalețea texturii. Pentru o rezistentă mai mare la uzură se recomandă varianta neagra, cea wet sand + rock fiind mai sensibila la zgarieturi pe parcursul timpului.

Pentru detalii extra cu privire la gravura va rugam parcurgeti punctul 2 din Acest Link.

Livrare: poate varia intre 24 de ore si 7-8 zile lucratoare, daca produsul nu e pe stoc.

Website creat de Toma Iulian